1. Home > 
 2. Ontspanning

Ontspanning en vrije tijd

Ontspan bij u thuis met een spa, sauna of hammam uit de selectie van Hydrosud, een gamma dat speciaal is ontworpen voor een vlotte inbouw in de woning. Om uw comfort en welzijn te optimaliseren, kozen wij voor gebruiksvriendelijk materiaal van onberispelijke kwaliteit.

Spa-uitrusting: kies voor kwaliteit

Met ons gamma spa’s geniet u van alle weldaden van hydrotherapie. Doe vermoeidheid en stress in enkele minuten verdwijnen dankzij het relaxerende effect van warm, borrelend water. Een heus verjongingsbad om in topconditie te blijven, nu binnen ieders bereik!

Aankoop van een sauna: een troef voor uw gezondheid

De aankoop van een sauna is eveneens heel weldadig voor de gezondheid. Met deze cabines, aangeboden in verschillende modellen (Finse, traditionele, infraroodsauna), kunt u relaxen en uw lichaam ontgiften. Omhuld door warme en droge lucht kunt u alle stress en spierspanning van u afschudden. Uit tal van studies blijkt voorts dat de aankoop van een sauna weldadig is voor de bloedsomloop en het immuunsysteem versterkt.

Privé-hammam: de keuze voor comfort

Een privé-hammam is eveneens een uitstekende keuze, voortaan binnen het bereik van particulieren dankzij de beperkte ruimte die de nieuwe modellen innemen. Geniet alle comfort van een traditionele of hedendaagse cabine, waarin een echt stoombad u zal omhullen om de vermoeidheid en stress van de voorbije dag te verdrijven. Voor een optimaal genot van uw installatie biedt Hydro Sud u een ruim gamma onderhoudsproducten voor hammams aan.

Meer informatie over de wereld van de ontspanning vindt u op onze adviesfiches:

 • Sauna (7 producten)Sauna
  • Finse sauna,
  • traditionele sauna,
  • infraroodsauna,
  • onderhoudsproduct sauna,
  • sauna-accessoires
Loading...