1. Home > 
  2. Betalingen

Betalingen

Bankkaart

U kunt kiezen om uw aankopen te betalen met uw bankkaart: deze operatie wordt uitgevoerd op een volledig beveiligde site op de server van onze dienstenleverancier ATOS.

Uw bankgegevens worden niet verzonden via deze site. Uw betaling met bankkaart is dus perfect veilig - coderingssysteem met SSL-protocol (Secure Socket Layer).

Paypal

Ce moyen de paiement n'est pas disponible sur toutes les e-boutiques de notre réseau

Reken af met afrekenen..
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Kies zelf hoe u wilt betalen: met een creditcard, uw bankrekening of vanaf uw PayPal-saldo. Het is uw geld, dus u beslist hoe u het uitgeeft.

Bankoverschrijving

Sluit uw bestelling af op een gemakkelijke en snelle manier dankzij de bankoverschrijving.
Onmiddellijk na de bevestiging van de Internet-bestelling zal de Aankoper alle bankgegevens van de winkel kunnen vinden en aldus de overschrijving uitvoeren.
Onmiddellijk na ontvangst van het verschuldigde bedrag op de bankrekening van de winkel, zal de bestelling behandeld en verstuurd worden.

Contant geld

U kan verkiezen uw aankopen kontant te betalen in speciën.
In dit geval beschikt u over 7 dagen om uw betaling voor te leggen in de winkel. Na deze termijn en zonder andere aanduiding van uw kant, zal uw bestelling worden geannuleerd.

Deze betaalwijze betekent verplichtend de keuze van levering "Afhalen in de winkel".
Loading...